29. mai, 2022

Linus og valpene

Trygge og glade valper som får snuse pappaen på de riktige plassene, be om oppmerksomhet og ellers ha et nydelig møte. Nå skal det vel nevnes at Linus egentlig er mest opptatt av hvor Saga befinner seg, men for valpene var dette flott!!

28. mai, 2022

Trivsel i Campen!

Pappa Linus med sine kom på besøk i valpecampen i dag også ❤. Det ble mange fine øyeblikk med han og valpene, og det var så flott å se f.eks. Ace som fikk til litt lek med pappaen. Uvurderlig i en liten guttevalps liv å få møte en voksen hannhund uten frykt eller at den voksne er for brå. Det blir med på å danne hvordan valpene møter andre hunder i framtida. 

Valpekjøpere Britt og Nils var også på besøk - det ble flere timer med hundeprat i hagen. Vi er så heldige som har valpekjøpere som bor såpass nært at det er greit å komme på besøk. Og ikke minst; - at de faktisk kommer!! Så herlig å få bli godt kjent via flere møter og gode samtaler ❤

Bildet på siden viser Linus og Bass i et nese-til-nesemøte

28. mai, 2022

Lek i valpegården

I filmsnutten ser vi hvordan valpene leker sammen - uforstyrret av trafikk og forbipasserende.

28. mai, 2022

Blivende valpeeiere på besøk

Torsdag kom Linus, Yvonne og Robin fra Meistervik for å hilse på. De skal ha en av guttevalpene, og det er tydelig at de fleste av valpene kunne tenke seg å bli med hjem 😀. 

Fredag var Ole Morten og Anne med barnebarn Mina på besøk.De skal ha en liten tispe og bor også i Tromsø. 

28. mai, 2022

Pappa kom!!

Pappa Linus kom kjørende fra Mosjøen til Tromsø sammen med Karen, Christian og Mara for å møte valpegjenget! Etter å ha blitt litt forskrekket i starten tok det ikke lang tid før valpene skjønte at dette var en likandes kar ❤. Linus var gentleman og var rolig og vennlig og lot valpene både snuse og vandre sammen med seg. Så artig å se hvor fort de oppførte seg som om de alltid hadde kjent han 😀!