Hvem skal hvor?!?

I går ettermiddag hadde vi besøk som gjorde en beskrivelse av valpene. Det går ut på at en person som valpene aldri før har møtt vurderer valpene. Dette gjøres i et rom som er helt fremmed for de. Der vurderes valpene i forhold til mot, sosial tilknytning, redsel, lekevilje, aggresjon, samarbeid, ressursforsvar osv. Resultatet ble at alle valpene er rasetypiske, uten noen for for redsler. Det må vi si oss fornøyd med 🙂! 

På grunnlag av beskrivelsen og vår egen kjennskap til de ulike valpene ble de så fordelt til valpekjøperne. Vi føler oss trygge på at hver valp har fått gode, kjærlige og trygge hjem ❤. 

Bass, nå Lui er flyttet til Stokmarknes
Bass, nå Lui er flyttet til Stokmarknes
Bright heter nå Wilde og bor i Piteå.
Bright heter nå Wilde og bor i Piteå.
Sweet ble boende her hos oss
Sweet ble boende her hos oss
Lille Dice skal bo på Tomasjord
Lille Dice skal bo på Tomasjord
Angie heter nå Trissa og er flyttet til Borås
Angie heter nå Trissa og er flyttet til Borås
Jazz, nå kalt Jussi ble Malangsværing
Jazz, nå kalt Jussi ble Malangsværing
Ace, nå kalt Albert er  flyttet til Kvaløysletta
Ace, nå kalt Albert er flyttet til Kvaløysletta

Linus og valpene

29. mai, 2022

Trygge og glade valper som får snuse pappaen på de riktige plassene, be om oppmerksomhet og ellers ha et nydelig møte. Nå skal det vel nevnes at Linus egentlig er mest opptatt av hvor Saga befinner seg, men for valpene var dette flott!!

Del denne siden

Trivsel i Campen!

28. mai, 2022

Pappa Linus med sine kom på besøk i valpecampen i dag også ❤. Det ble mange fine øyeblikk med han og valpene, og det var så flott å se f.eks. Ace som fikk til litt lek med pappaen. Uvurderlig i en liten guttevalps liv å få møte en voksen hannhund uten frykt eller at den voksne er for brå. Det blir med på å danne hvordan valpene møter andre hunder i framtida. 

Valpekjøpere Britt og Nils var også på besøk - det ble flere timer med hundeprat i hagen. Vi er så heldige som har valpekjøpere som bor såpass nært at det er greit å komme på besøk. Og ikke minst; - at de faktisk kommer!! Så herlig å få bli godt kjent via flere møter og gode samtaler ❤

Bildet på siden viser Linus og Bass i et nese-til-nesemøte

Lek i valpegården

28. mai, 2022

I filmsnutten ser vi hvordan valpene leker sammen - uforstyrret av trafikk og forbipasserende.

Blivende valpeeiere på besøk

28. mai, 2022

Torsdag kom Linus, Yvonne og Robin fra Meistervik for å hilse på. De skal ha en av guttevalpene, og det er tydelig at de fleste av valpene kunne tenke seg å bli med hjem 😀. 

Fredag var Ole Morten og Anne med barnebarn Mina på besøk.De skal ha en liten tispe og bor også i Tromsø. 

Pappa kom!!

28. mai, 2022

Pappa Linus kom kjørende fra Mosjøen til Tromsø sammen med Karen, Christian og Mara for å møte valpegjenget! Etter å ha blitt litt forskrekket i starten tok det ikke lang tid før valpene skjønte at dette var en likandes kar ❤. Linus var gentleman og var rolig og vennlig og lot valpene både snuse og vandre sammen med seg. Så artig å se hvor fort de oppførte seg som om de alltid hadde kjent han 😀!