13. mai, 2022

Endelig kom guttene!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves... Det var så herlig å plassere barnebarnungene midt i valpegrinda og bare nyte synet ❤! Valpene storkoste seg sammen med guttene, og Saga satte seg til rette for å overvåke situasonen. Hun syntes og det var supert å få guttene og Kamilla hit. Med Morten også her ble vi nesten fulltallig - noe Saga som den rasetypiske schapendoesen hun er selvfølgelig setter stor pris på 😉. Familien er noe av det viktigste synes hun! 

I kveld fikk valpene også byttet ut melkebaren med en skikkelig bardisk! Det var høylydt smatting, og tidvis forvirring rund hvilken som var hvems skål, men alle fikk i seg mat. 

Nå er både guttene og valpene lagt for kvelden. De små firbente har hatt en dag med mange opplevelser, møter med nye mennesker, ny matordning og veiing. Saga har sørget for å gi de små en skikkelig omgang i melkebaren også, samt en skikkelig vask etter en noe sølete matopplevelse. Thor og hun har hatt seg en fin og god tur samt at hun har "vasket opp" etter valpene, så nå er hun også mett, trett og fornøyd.