11. mai, 2022

Spion i valpegrinda!

Se godt på bildet her...det har lurt seg en spion inn i valpegrinda 😎! Skjønner det godt - innimellom kunne hver og en ha lyst til å være tilstede i blant valpene 😀. 

En skikkelig nyhet er det i alle fall at i dag kjente vi de første tennene!! Ace er først ut, men det holder på å bryte ut hos resten også. Om det er en gladnyhet for Saga er vi ikke så sikre på, men i og med at vi så smått har startet opp med tilleggsfor så skal det nok gå bra.

I morgen er de fire uker gamle - dette går avsindig fort!!! Vi har sendt inn registreringspapirene til NKK, så nå blir de behørlig registrert. Det tror jeg er smart, for så fort som tiden går så blir de leveringsklare på 123, og vi vil jo gjerne ha papirene klare til de skal forlate barndomsheimen 😉.

Nå har alle valpene fått unnagjort sin første ormekur også. Fisj og pføy - det kunne vi ha spart oss for, mente alle som en 🙂.  I alle fall er runde en av tre unnagjort. Neste er når de er seks uker gamle.

Vi har et jevnt sig av besøk, og det er kjempetrivelig. Vi ser at valpene reagerer annerledes på barn, og det er virkelig artig å se hvor interesserte valpene er i ungene. Kanskje det er fordi barna sitter på gulvet hele tiden, og ikke får løfte valpene høyere enn opp i fanget. Da blir de jo mer tilgjengelige for hverandre, og ikke som alle "Gammelstøytene" som ofte står eller sitter rundt bingen. Trivelig åkke som!

Nå er første side i valpealbumet fullt, og vi har startet på side to om det er noen som savner bildeoppdateringer. Gå helt ned på siden, så finner dere neste side.