1. mai, 2022

Full fart og ned for telling!

Nå er det skikkelig full fart i valpekassen! Jazz har passert 1 kg, og de andre er like i hælene på han. De små føttene er mye stødigere, de logrer, hyler, knurrer med en slags kurrelyd (utrolig søte), de leker så smått sammen, sitter på rompa og er ellers bare helt til å spise opp! De reagerer også på nye objekter i kassen, de små pipegrisene som Trym og Liam kjøpte til valpene for leeenge siden er populære - i alle fall som hodepute😀! Lekestundene er ikke så lange før alle valpene er nede for telling igjen og sovner i alle rare positurer ❤. Det er jo myyyye lettere å få koselige bilder av sovende valper, så dagens oppdatering av fotoalbummet består (igjen) av sovende valper 

I dag var de for første gang på gulvet i stua. Det var de ikke så veldig begeistret for, så det ble bare ett par minuter de var der. Saga var sammen med de, men hun ønsket også å få valpene tilbake i valpekassen 🙂. Flink mamma! Vi ser også at nå er det på tide å legge pute el.l rundt kassen, fordi de klatrer oppå hverandre langs kantene, og det er ikke mye om å gjøre før en av de ramler utenfor. 

Når valpene er våkne i kassen skjer ting så fort at det er helt umulig å få gode nok bilder - det blir bare uklare skygger 🤪. Skal prøve å få de på film etter hvert.